Heilrijk team

Willem Arie den Hertog (1977)

Willem Arie is ondernemer, theoloog en filosoof. Hij studeerde theologie en filosofie aan de Vrije Universiteit, Amsterdam en houdt zich nu voltijd bezig met bezinning op levensvragen. Via het initiatief diepzinnnig.com stimuleert hij levensbeschouwing in het bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij een gesprekspraktijk waarin hij persoonlijk met mensen spreekt over wat het leven waarde geeft, de geest verrijkt en de ziel voedt. Willem Arie is een charismatische verteller die boeit, prikkelt en enthousiasmeert. Hij is gastheer bij Heilrijk, verzorgt daar de ochtenddevoties en avondreflecties is op de residentie beschikbaar voor (persoonlijke) gesprekken.

Thiên Quế Nguyễn (1979)

Thiên Quế is een creatieve communicatiedeskundige en yogadocente. Ze studeerde commerciële economie en management & consultancy aan de Erasmus Universiteit, Rotterdam. Ook voltooide ze in Griekenland de opleiding tot Satyananda Yoga Instructor. Uiteindelijk richtte ze zich op de dynamiek van interpersoonlijke communicatie. Als gecertificeerd mediator is ze gespecialiseerd in Nonviolent Communication (NVC) en Deep Democracy.

Thiên Quế werkt onder andere als consultant en trainer voor corporates. Ze verstaat de kunst om gesprekken te verdiepen, dialogen te verrijken en mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast heeft ze passie voor gezonde voeding. Dit alles maakt Thiên Quế tot een deskundige gesprekspartner en veelzijdige inspirator. Bij Heilrijk geeft ze de yogasessies en is ze beschikbaar voor gesprekken.

Markidi Argyri en Markos Manousakis

Roula en Markos zijn lokale bewoners die op de achtergrond nauw betrokken zijn bij Heilrijk. Het echtpaar draagt zorg voor het algemene onderhoud van de residentie. Mede door hun toewijding, liefde voor schoonheid en kennis van de lokale natuur is Schismenē Petra ontwikkeld tot een lusthof.

Roula studeerde politicologie aan de University of Crete in Rethymno. Voordat ze Markos leerde kennen leefde ze in de lokale de kloostergemeenschap Agia Irini.

Markos beheert de tuinen van Heilrijk. Hij leeft bijzonder dicht bij de natuur. Van zijn eigen olijven produceert hij olijfolie waarvan hij ook zeep en shampoo maakt. Hij verbouwt groenten en fruit, wint zout uit de zee, plukt kruiden waarvan hij onder andere thee maakt en houdt geiten, schapen, kippen en ezels. Zo is hij naast beheerder ook hofleverancier van lokale producten bij Heilrijk.